Trump slikt pillen tegen haaruitval

Donald J. Trump. Foto: EPA

President Donald Trump verkeert in zeer goede gezondheid en dat zal gedurende zijn hele presidentschap waarschijnlijk zo blijven. Dat heeft de arts van het Witte Huis gemeld na de jaarlijkse medische keuring van de president. Meer details zijn niet bekendgemaakt. Echter, hij slikt hartmedicijnen en pillen tegen haaruitval.

De 72-jarige Trump is in Washington door twaalf doktoren vier uur lang onderzocht.

Vorig jaar bleek dat hij een verhoogd cholesterolgehalte had, waarvoor hij medicijnen slikte en dat hij 108 kilo woog. Er werd hem toen aangeraden wat kilo’s kwijt te raken. Of dat is gebeurd, is niet duidelijk.

Wel heeft Trump eerder zelf al toegegeven dat hij zich niet aan zijn dieet houdt en dat hij zich niet vertoont in de sportzaal van het Witte Huis.

De Telegraaf
Bewerkt door redactie

VANDAAG