Google toont uiterlijk van nieuwe Pixel 4-telefoon

nieuwe Pixel 4-telefoon. Foto: Google

Google heeft een afbeelding van de Pixel 4 op Twitter geplaatst, nadat plaatjes van het toestel recent naar buiten lekten.

In het bericht schrijft Google: “Er schijnt wat interesse te zijn (in de Pixel 4, red.), dus kijk hier! Wacht maar tot je ziet waar het toe in staat is.”

Op de foto is de achterkant van de telefoon te zien. In de linkerbovenhoek is in een vierkante vorm ruimte gemaakt voor cameralenzen en -sensoren. Verder zijn twee lenzen te zien. Ook is er een extra sensor en een flitser aanwezig.

Voorts een knop om de telefoon vermoedelijk aan en uit te zetten. Op de achterkant is het Google-logo te zien.

Recent verscheen het ontwerp van de Pixel 4 al op gelekte afbeeldingen van het Twitter-account Onleaks. Naar verwachting zal er naast een reguliere Pixel 4 ook een grotere Pixel 4 XL verschijnen. De telefoon wordt waarschijnlijk pas in het najaar gepresenteerd en uitgebracht.

Google heeft voor het uitbrengen van een nieuw toestel vaker te maken gehad met uitgelekte informatie. Vorig jaar was vrijwel alles over de Pixel 3 al bekend, voordat het bedrijf de telefoon aankondigde.

NU.nl
Bewerkt door redactie

VANDAAG