Jongste zoon (14) Trump toch besmet met coronavirus

Barron Trump met zijn ouders. Foto: AFP

De jongste zoon van de Amerikaanse president Trump, Barron, blijkt toch besmet te zijn geweest met het coronavirus. Dat meldt Trumps echtgenote Melania over hun 14-jarig kind.

Begin oktober was hij aanvankelijk negatief getest, hoewel zijn ouders wel besmet bleken. Een woordvoerster van Melania zei toen dat alle voorzorgsmaatregelen werden getroffen om te verzekeren dat Barron veilig en gezond bleef. Maar bij een tweede test was hij wel positief.

“Mijn angst werd bewaarheid toen hij opnieuw werd getest en het positief was. Gelukkig is hij een sterke tiener en vertoonde hij geen symptomen. In zekere zin was ik blij dat we dit met z’n drieën tegelijkertijd doormaakten, zodat we voor elkaar konden zorgen en samen tijd konden doorbrengen,” aldus Melania in een verklaring.

Volgens haar is Barron inmiddels weer negatief getest en zijzelf ook.

De Telegraaf

VANDAAG