Ivanka Trump gaat in 2022 niet voor senaatszetel Florida

Ivanka Trump. Foto: AFP

Ivanka Trump zal in 2022 niet proberen om een zetel in de Senaat te veroveren voor de staat Florida. De dochter van voormalig president Donald Trump heeft volgens The New York Times tegen zittend senator Marco Rubio gezegd dat ze hem steunt. Het kantoor van Rubio heeft dit bevestigd.

De geruchten dat Ivanka Trump (39) de politiek zou ingaan, zwelden de laatste weken steeds sterker aan. Na de verhuizing van de familie Trump naar Florida, zou ze in aanmerking kunnen komen om namens die staat de Senaat in te gaan.

Ook mensen dichtbij Trump hebben dat nu ontkend. “Ze heeft niet het verlangen om senator te worden.”

De schoondochter van Donald Trump, Lara, zou mogelijk de Senaat in willen voor haar staat North Carolina. Ook die geruchten lijken vooralsnog niet waar te zijn, volgens bronnen rond de voormalige president.

Belga

VANDAAG