Reactie op het artikel van Orlando Samson

Print Friendly, PDF & Email

Het eerste wat op te merken valt, is dat “professor” Orlando Samson duidelijk geen kaas heeft gegeten van de politiek, hij is nog een kuiken. Orlando Samson, laat de politiek over aan politici, we hebben geen grapjassen nodig die belachelijke vragen stellen.

Ik zal nog minder tijd besteden aan het koeterwaals van “professor” Orlando Samson. Ik heb ook een aantal belachelijke vragen voor Orlando Samson, en dan wil ik ook concrete antwoorden van hem hebben alvorens ik zijn vragen beantwoord.

1. Wie heeft op 8 december 1982 in het Fort Zeelandia 15 weerloze burgers vermoord of laten vermoorden?

2. Waarom heeft de voormalige militaire machthebber Desi Bouterse in de periode 1982-1983 meer dan 100 ministers gewisseld als pampers?

3. Wie zijn moordenaars van de Moiwana slachting in 1986?

4. Wie is moordenaar van de 2 lijfwachten van Ronnie Brunswijk?

5. Wie is de moordenaar van inspecteur Herman Gooding, die in de nacht van 4 op 5 augustus 1990 werd vermoord.

6. Waarom had president Bouterse zijn zoon Dino in dienst genomen van de CTU in een leidinggevende functie, wetende dat zijn zoon een recidivist is. In Suriname heeft hij een jarenlange gevangenisstraf uitgezeten voor drugshandel, illegaal wapenbezit en andere strafbare feiten.

7. Kan Orlando Samson het publiek vertellen waarom president Bouterse niet durft voor de krijgsraad te verschijnen

8. Kan Orlando Samson het publiek vertellen wie op 10 maart jongstleden tot 16 jaar gevangenisstraf is veroordeeld?

9. Kan Orlando Samson de samenleving vertellen waarom president Bouterse op 5 april 2012 zich middels een amnestiewet heeft laten indekken.

10. Hoe komt het dat president Bouterse binnen vijf jaar 15 ministers heeft gewisseld.

Meneer Olando Samson, ik hoop dat u concrete antwoorden heeft op de gestelde vragen.

Met vriendelijke groeten,
Naipal

Disclaimer

  1. Suriname Herald respecteert de vrijheid van meningsuiting zoals vastgelegd in de Grondwet van de Republiek Suriname. Een ingezonden artikel kan niet worden gebruikt om personen door het slijk te halen en ongefundeerde beschuldigingen aan het adres van personen te uiten. Een ingezonden artikel waarin voornoemde zaken zijn opgenomen, wordt geweigerd.
  2. Suriname Herald kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van een ingezonden artikel. De auteur is volledig aansprakelijk voor de inhoud van zijn artikel.
Voor het opnemen van een ingezonden artikel gelden de volgende voorwaarden.

VANDAAG