Driemaal is scheepsrecht (deel 2)

Print Friendly, PDF & Email

Twee keer probeerden de moslims Europa te veroveren.

– Eenmaal: tussen de 8ste en 10de eeuw hadden de Moren, Noord-Afrikaanse moslims, een aanzienlijk deel van Zuidwest-Europa veroverd (Spanje, Portugal en Zuid-Italië en Zuid-Frankrijk). Karel Martel stopte de opmars, de bekende Slag bij Poitiers in 732. De moslims trokken zich terug in Spanje. In 1492 werden de moslims definitief verdreven uit het Iberisch Schiereiland (Spanje en Portugal);

– Tweemaal: tussen de 14de en 17de eeuw drongen de Osmanen (Turken) en Tataren Europa binnen en veroverden de Balkan. In Oostenrijk werd de stad Wenen twee keer in 1529 en 1683 belegerd door de moslims. De moslims werden verslagen en teruggedreven.

Het spreekwoord ‘Driemaal is scheepsrecht’ betekent, dat als iets niet direct lukt, het een derde keer vast wel lukt.

– Driemaal: 1970-2100, de moslims zullen Europa niet kunnen veroveren middels een militaire jihad, maar wel via een demografische jihad, namelijk via massa-immigratie (is beter om te spreken van massa-invasie) en hoog geboortecijfers. (Europa financiert haar eigen ondergang).

“De Turkse minister van Binnenlandse Zaken had gisteren gedreigd met het sturen van vluchtelingen richting de EU. “Als u dat wilt, effenen wij elke maand de weg voor 15.000 vluchtelingen zoals we dat tot nu toe niet hebben gedaan, zodat u zich eens een keer iets afvraagt,” zei Süleyman Soylu tegen staatspersbureau Anadolu.”

“De Turkse president Erdogan had gisteren zijn in Europa levende landgenoten opgeroepen meer kinderen te nemen om zo de invloed te vergroten. “Neem niet drie, maar vijf kinderen,” zei hij tijdens een campagnebijeenkomst in Eskisehir in het westen van Turkije. Meer kinderen is volgens Erdogan een antwoord op het onrecht dat Turken in Europa wordt aangedaan……”

Terwijl de wereld premier Mark Rutte van Nederland feliciteert met zijn verkiezingsoverwinning op 16 maart 2017, wil ik de Nederlanders condoleren, omdat zij gekozen hebben voor ondergang. Ik citeer uit het nieuwsbericht ‘Turkse minister Buitenlandse Zaken: ‘Heilige oorlogen zullen binnenkort beginnen in Europa’.

“Waar gaat het heen? Europa staat op instorten. Ze slepen Europa de afgrond in. Heilige oorlogen zullen binnenkort beginnen in Europa”, aldus Cavusoglu.”

Ziet de lezers de ‘stelling van Ahmadgoras’ – IS + IS = IS – in de woorden van Mevlüt Cavusoglu? Ja? Neen?

IS + IS = IS, Internationale Socialisten + Islamitische Staat = Imbeciele Staat

“Ze slepen Europa de afgrond in”. Ze slaat op de EU (‘EUSSR’) oftewel IS, de Linkse Kerk.

“Heilige oorlogen (jihad, AJ) zullen binnenkort beginnen in Europa.” Jihad slaat op Islamitsiche Staat.”

Waar gaat het heen? Europa staat op instorten.” Tsja, waar gaat het heen met Europa? Naar IS, Imbeciele Staat, naar de afgrond, naar ondergang.

Ik heb hierboven geschreven dat Europa veroverd zal worden middels massa-invasie en hoog geboortecijfers. In dit pakket is het zaaien van terreur (dus terrorisme) inbegrepen. Zie de Koran 8:12.

En de profeet Mohammed heeft gezegd: “Mij is overwinning gegeven middels het zaaien van terreur (in de harten van de vijanden).” Sahih Bukhari.

EU, linkse horror (IS) + religieuze terror (IS) = IS, Imbeciele Staat.

In Suriname proberen de verdachten van de 8-decembermoorden en of hun aanhangers terreur te zaaien door te dreigen met gewelddadige escalaties en burgeroorlog als ze hun zin niet krijgen.

Noot: de drie belangrijkste problemen van Europa zijn: de eenheidsmunt de euro; massa-invasie (open grenzen) en Brussel, het ‘Politbureau van de EUSSR’. Iemand heeft het heel goed gezegd: “De EU blijft een bloedeloos project, bevolkt met dikbetaalde ambtenaren en politici.”

Ahmad Jhawnie, aka ‘Abu Achmed al-Bewaquf al-Surinami’

Disclaimer

  1. Suriname Herald respecteert de vrijheid van meningsuiting zoals vastgelegd in de Grondwet van de Republiek Suriname. Een ingezonden artikel kan niet worden gebruikt om personen door het slijk te halen en ongefundeerde beschuldigingen aan het adres van personen te uiten. Een ingezonden artikel waarin voornoemde zaken zijn opgenomen, wordt geweigerd.
  2. Suriname Herald kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van een ingezonden artikel. De auteur is volledig aansprakelijk voor de inhoud van zijn artikel.
Voor het opnemen van een ingezonden artikel gelden de volgende voorwaarden.

VANDAAG