Women Entrepreneurs Fund

Print Friendly, PDF & Email

Op 1 juli 2017 zal van start gaan het Women Entrepreneurs Fund (WEF), Vrouwen Ondernemerschapsfonds, dat een initiatief is van Ivanka Trump, dochter van de Amerikaanse president Donald Trump.

Voornoemd fonds, ook genoemd de ‘Ivanka Trump Stichting’,is ondergebracht bij de Wereldbank die uiteindelijk een miljard US dollar gaat beheren.

Tijdens de reis van de familie Trump naar Saoedi-Arabië vorige week hebben Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten toegezegd US$ 100 miljoen te zullen storten in het Women Entrepreneurs Fund.

Aan de leden van Women Business Suriname wordt beleefd gevraagd het bovenstaande in de gaten te houden en gebruik te maken van de mogelijkheden die het WEF te bieden heeft.

Noot: Donald Trump en Saoedi-Arabië hebben een gigantische wapendeal gesloten van US$ 460 miljard.

Ahmad Jhawnie

Disclaimer

  1. Suriname Herald respecteert de vrijheid van meningsuiting zoals vastgelegd in de Grondwet van de Republiek Suriname. Een ingezonden artikel kan niet worden gebruikt om personen door het slijk te halen en ongefundeerde beschuldigingen aan het adres van personen te uiten. Een ingezonden artikel waarin voornoemde zaken zijn opgenomen, wordt geweigerd.
  2. Suriname Herald kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van een ingezonden artikel. De auteur is volledig aansprakelijk voor de inhoud van zijn artikel.
Voor het opnemen van een ingezonden artikel gelden de volgende voorwaarden.

VANDAAG