Zijn Nederlanders gek geworden?

Print Friendly, PDF & Email

Het Romeinse Rijk ging ten onder door invasies, massa-immigratie van ‘barbaren’. Ook de Europese Unie zal ten ondergaan door massa-immigratie. Premier Mark Rutte van Nederland die tevens historicus is, heeft hiervoor vier keren gewaarschuwd. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Ik citeer.

‘Rutte waarschuwt EU voor val zoals Romeins Rijk’
Het Romeinse Rijk viel uit elkaar doordat de grenzen niet goed werden beschermd, dus de Europese Unie moet de grenzen beter gaan bewaken. Die waarschuwing doet premier Rutte vandaag (27 november 2015) in de Financial Times. (eerste waarschuwing, AJ)

Rutte sprak de afgelopen dagen in het kader van het aanstaande voorzitterschap van de EU met verschillende internationale journalisten. Tegen de Financial Times zei de premier dat de EU hetzelfde lot wacht als het Romeinse Rijk als het de ‘massale toestroom’ uit het Midden-Oosten en Centraal-Azië niet weet in te dammen. (tweede waarschuwing, AJ)

“Zoals we allemaal weten van het Romeinse Rijk: grote rijken storten in als de grenzen niet goed worden beschermd”, zei Rutte. “Dus het is echt een dringende noodzaak dat dit wordt opgepakt.” (derde waarschuwing, AJ)

Het is niet de eerste keer dat Rutte de vergelijking met het Romeinse Rijk maakt. In een Kamerdebat over de vluchtelingencrisis op 14 oktober liet hij zich in soortgelijke bewoordingen uit. (vierde waarschuwing, AJ)

Bron: RTL Nieuws d.d. 27 november 2015

Rutte zei dat de EU hetzelfde lot wacht als het Romeinse Rijk als het de massale toestroom niet weet in te dammen. Ik citeer uit het artikel ‘De Grote Volksverhuizing’.

“In de vierde eeuw, in de nadagen van het West-Romeinse Rijk, trokken veel verschillende volken en stammen het rijk binnen. Onder andere de Vandalen, Visigoten en Hunnen bezetten verschillende gebieden. Op de vlucht voor andere volken of aangetrokken door de rijkdommen in het Romeinse westen, vestigden ze zich.”

Aan de ene kant zegt premier Mark Rutte dat het een dringende noodzaak is om de Europese (buiten)grenzen goed te beschermen; aan de andere kant is massa-immigratie gewoon EU-beleid. De EU wil 60 miljoen migranten binnenhalen voor 2050. Kortom, de EU is ineenstortend Romeins Rijk; Nederlanders zijn bezig collectief zelfmoord te plegen.

Gerelateerd artikel: ‘Zijn Surinamers gek geworden?’ op Suriname Herald d.d. 26 februari 2020

Ahmad Jhawnie

Disclaimer

  1. Suriname Herald respecteert de vrijheid van meningsuiting zoals vastgelegd in de Grondwet van de Republiek Suriname. Een ingezonden artikel kan niet worden gebruikt om personen door het slijk te halen en ongefundeerde beschuldigingen aan het adres van personen te uiten. Een ingezonden artikel waarin voornoemde zaken zijn opgenomen, wordt geweigerd.
  2. Suriname Herald kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van een ingezonden artikel. De auteur is volledig aansprakelijk voor de inhoud van zijn artikel.
Voor het opnemen van een ingezonden artikel gelden de volgende voorwaarden.

VANDAAG