Lando Lee-On Memorial Handicap Biljarttoernooi 2014

Prijzen Lando Lee-On Memorial 2014. Foto Billiards Center NBC
Print Friendly, PDF & Email

Billiards Center NBC organiseert het Lando Lee-On Memorial Handicap Biljarttoernooi. Het toernooi start op vrijdag 21 november met de kwartfinales gevolgd door de halve finales op zaterdag om 18.00 uur en de finale op zondag om 14.00 uur.

Rachel Ramsaran. Foto Billiards Center NBC

Het Lando Lee-On Memorial Handicap 3-banden Biljarttoernooi is gestart op 31 oktober en heeft zich voornamelijk in de weekenden voltrokken. Billiards Center NBC is gestart met 24 spelers. Na de voorronden hebben acht spelers zich geplaatst voor de kwartfinale.

Billiards Center NBC zegt dat ook de jongeren zich spontaan hebben aangemeld voor dit toernooi. Rachel Ramsaran is (bijna) 29 jaar jong en nummer 1 in haar poule, Amar Panday is 31 (nummer 1 in zijn poule) en Rishin Kuldipsingh die pas 25 is en is ook nummer 1 in zijn poule.

Rishin Kuldipsingh. Foto Billiards Center NBC

Amar en Rishin spelen voor het eerst 3-bandenbiljart. Beide jongemannen zijn goede poolbiljartspelers, maar zagen toch wel de uitdaging in het caromspel en dan wel het 3-banden biljartspel. Rishin heeft al zijn vijf partijen gewonnen en is dus nog steeds ongeslagen.

De kwartfinalisten voor dit jaar:
Poule A: Rachel Ramsaran (nummer 1)
Ronald Chesnot (nummer 2)
Poule B: Amar Panday (nummer 1)
Maikel Charlery (nummer 2)
Poule C: Ewald Wongsoredjo (nummer 1)
Mervin Ip Vai Ching (nummer 2)
Poule D: Rishin Kuldipsingh (nummer 1)
Armand Li-A-Young (nummer 2)

Tijd: 19.00 uur
Locatie: Billiards Center NBC, Limesgracht 80

Amar Panday. Foto Billiards Center NBC

1e partijen Rachel Ramsaran – Armand Li-A-Young (winnaar A)
Mervin Ip Vai Ching – Amar Panday (winnaar B)
Ronald Chesnot – Rishin Kuldipsingh (winnaar C)
Ewald Wongsoredjo – Maikel Charlery (winnaar D)

VANDAAG