Uitslagen Nationale Bodybuilding Kampioenschappen 2016

Nationale Bodybuilding Kampioenschappen 2016. Foto: Facebook
Print Friendly, PDF & Email

Soepe Koese is zaterdagavond voor het vijfde achtereenvolgend jaar uitgeroepen tot Mister Suriname. Een volle Congreshal zag de atleet uit Muscle Camp overtuigend zijn 5e titel te winnen. Soepe had gewoon het complete pakket. Er deden acht atleten mee in de A-klasse tijdens de Nationale Bodybuilding Kampioenschappen.

Vijf van de acht atleten drongen door tot de finale. Op de 5e plaats eindigde Fabian Whel uit Power Gym, Melvin Tolud uit Deans Gym werd 4e. De 3e plaats was voor Sergio Holwijn uit Fitness Factory Suriname die na vier jaar een comeback maakte. Wendel Setropawiro, die 2e werd, uit Champs gym zag er geweldig uit, maar moest ook dit jaar zijn meerdere erkennen in Soepe Koese.

De Bikini Fitness-wedstrijd was ook bijzonder spannend. De acht dames zagen er geweldig uit. Aan de jury was de zware taak om er vijf finalisten uit te halen.

5e werd Joelle Rodrigues-Issa uit 4-R Gym. Suelle Shepperd uit Fitness Factory werd 4e, haar teamgenoot Militia Galimo uit Fitnes Factory werd 3e, Geneviëve Soerokromo uit Steves gym werd 2e en Stefani Tjon A San prolongeerde haar Bikini Fitness-titel.

De men’s Physique-wedstrijden waren ook bijzonder spannend. Er waren twee categoriën. De categorie tot 1.74 m en de categorie boven 1.74 m.

Phylipus Vijf die uit Nr. 1 Gym kwam, werd kampioen van de categorie tot 1.74 m. Rafael Kromokarijo uit Muscle Camp werd 2e en Faizel Pinas ook uit Muscle Camp werd 3e. Op de 4e plaats eindigde Witesh Bhola van 4R Gym en Randy Pinas uit Fitness Factory die nam de 5e plaats.

Daes Burgzorg uit Bodyshape won de categorie boven 1.74 m, Archie Orban uit Fitnes Factory werd 2e en 3e: Stefano Herfst uit Deans gym. Riandino Josafat nam de 4e plaats en de 5e plaats ging uit naar Romelo Renfrum.

Overall winnaar men's Physique werd Daes Burgzorg.

De C-klasse werd gewonnen door Sven Refos uit Bimos Atletic, Gregory Amatsalan uit Bimos Atletic werd 2e en Ricardo Samuel uit Muscle Camp werd 3e.

Kampioen van de B-klasse is geworden Jermaine Karg uit MK's gym, Jackson Madari uit Steves gym werd 2e en Hendrik Susana uit Deans gym: 3e.

VANDAAG