Locadia ziet Brighton verliezen van Chelsea

Jürgen Locadia begroet de fans van Brighton. Foto: AFP
Print Friendly, PDF & Email

Chelsea heeft zaterdag een 4-0 zege geboekt bij Brighton & Hove Albion, de nieuwe club van Jürgen Locadia. De oud-PSV’er werd voor het duel aan het publiek voorgesteld.

Vanaf de tribunes zag de nog geblesseerde spits dat zijn ploeg het lastig had. Chelsea combineerde er op los en scoorde in de eerste zes minuten al twee keer.

Vooral over het tweede doelpunt zag nog lang worden nagepraat. In een onnavolgbare aanval over vijf schijven werden zes verdedigers het bos in gestuurd, waarna Willian raak schoot. Het eerste doelpunt kwam op naam van Eden Hazard die de bal via een tegenstander voor zijn voeten kreeg en van dichtbij kon uithalen.

Na rust kreeg Brighton zeker kansen. Het claimde claimde vergeefs twee strafschoppen (de tweede claim was zeker terecht) en zag Davy Pröpper de paal raken. Het was echter Chelsea dat aan het langste eind trok. In de 77ste minuut scoorde opnieuw Hazard en vlak voor tijd schoot Victor Moses de 0-4 binnen

De achterstand van Chelsea op koploper Manchester City is nu 12 punten. City speelt vandaag nog tegen Newcastle United.

NOS

VANDAAG