Notch aan kop, Voorwaarts en Botopasi zegevieren ook

Print Friendly, PDF & Email

De ploegen van Notch, Voorwaarts en Botopasi hebben zaterdag bij de voortzetting van de SVB (Surinaamse Voetbal Bond) Eerste Divisie competitie van hun beste zijde laten zien. Voorwaarts wist Nishan 42 in het Nacionello sportpark met 3-1 te verslaan.

Alvaro Verwey scoorde tweemaal en Moreno Asoman eenmaal voor Voorwaarts. Aan de zijde van Nishan 42 was Stephan Pinas trefzeker. In het Dr. Ir. Frank Essedstadion won Botopasi het treffen tegen West United met 3-2. Steven Dima, Alfredo Fonkel en Gregory Pokie vonden voor Botopasi het net, terwijl Geoffery Gefferie en Clyde Riedewald scoorden namens de Coronianen. Ook Notch presteerde vandaag uitstekend en won met 2-1 van Papatam in het Ronnie Brunswijkstadion.

Aan kop staat Notch met 37 punten gevolgd door WBC en Robinhood met respectievelijk 35 om 34 punten. Overige uitslagen: WBC vs. SNL 4-2, PVV vs. Transvaal 1-2. Transvaal speler Regillio Abiting is met 14 doelpunten nog steeds de topscorer in de Eerste Divisie competitie.

Wedstrijdschema: Leo Victor vs. Inter Moengotapoe op zondag 11 maart in het Dr. Ir. Frank Essedstadion om 18.00 uur. Robinhood is vrijgesteld voor deze speelronde.

SME Sport

VANDAAG