Huwelijk ten einde door Messi

Lionel Messi. Foto: Pro Shots

Een Rus heeft een scheiding aangevraagd, nadat een ruzie met zijn vrouw over de Argentijnse voetballer Lionel Messi uit de hand liep. Na de wedstrijd van Argentinië tegen Nigeria, die gewonnen werd door Messi en zijn teamgenoten, liep een discussie uit de hand. Na 14 jaar huwelijk was dit de druppel voor de man.

“Ze vertelde mij al sinds het begin van het WK voetbal dat Messi niet weet hoe hij moet spelen. Vooral ook met het gedoe met de penalty tegen IJsland”, legt de man uit aan de Mirror. Messi miste een penalty tegen IJsland, waardoor Argentinië slechts gelijkspeelde tegen IJsland (1-1).

Game over
Toen Argentinië won van Nigeria, vierde de Rus de overwinning maar hij en zijn vrouw kregen het weer aan de stok. Hij besloot op zijn beurt om te vertellen wat hij echt vindt van de ‘ijdele’ Cristiano Ronaldo en de rest van het Portugese team.

De volgende morgen had de man zijn koffers gepakt en ging hij zijn scheiding regelen bij de rechter. Game over.

Opmerkelijk
Ironisch is dat de twee elkaar hadden ontmoet een café in 2002 toen ze naar het WK voetbal aan het kijken waren.

De Telegraaf

VANDAAG