Schakers brengen eerste partij winst voor Suriname

Schaken Suriname tegen Uruguay. Foto: Sport- en Jeugdzaken
Print Friendly, PDF & Email

Op de tweede dag van de Consude Games hebben de schakers winst gebracht voor Suriname bij de eerste partij tegen Uruguay, met 3.5 voor Suriname tegen 0.5. Echter, Suriname heeft de tweede partij tegen Brazilië verloren met 0.5 om 3.5. Naast de schakers zijn onze jongens op het onderdeel zaalvoetbal uitgekomen tegen Paraguay. Suriname verloor met 0-5. Dit meldt Sport- en Jeugdzaken via het NII.

De basketbaljongens en de meisjes hebben het moeten opnemen tegen Brazilië, die beide partijen wisten te winnen. Bij de jongens met 62 tegen 47 en bij de meisjes met 72 tegen 26. De volleybalmeisjes hebben helaas ook geen partij kunnen winnen tegen Bolivia. Zij hebben verloren met 0 tegen 3.

Voor tafeltennis is Suriname vandaag drie keer uitgekomen, waarbij het geen wedstrijd heeft gewonnen. Tegen Paraguay, Bolivia en Brazilië is er steeds verloren met 0 tegen 3.

VANDAAG