Maradona met maagbloeding in ziekenhuis

Maradona

Diego Maradona ligt in het ziekenhuis. Volgens Argentijnse media werd bij de 58-jarige voetballegende tijdens een routinecontrole een maagbloeding aangetroffen.

Maradona ging vervolgens samen met zijn kinderen naar een kliniek in Buenos Aires voor nader onderzoek, waaronder een endoscopie.

Pluisje zou vrijdag juist teruggaan naar Mexico, om zijn werk als trainer van Dorados de Sinaloa weer op te pakken. Hij werkt sinds begin september bij de club uit de tweede divisie. Maradona liep met zijn ploeg maar net promotie naar de hoogste afdeling mis.

De Mexicaanse club laat in een korte verklaring op de website weten dat Maradona vanwege gezondheidsklachten voorlopig afwezig is. Een van de assistenten van de Argentijn neemt de ploeg de komende tijd onder zijn hoede.

De Telegraaf

VANDAAG