‘Bigi Boi’ blij met bezoek aan president Bouterse

‘Bigi Boi’ blij met bezoek aan president Bouterse. Foto: NII

“Ik wilde dit al jaren, de president ontmoeten. Hem in zijn ogen aankijken en zijn hand schudden.” Zo uit gevechtssporter Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik zijn blijdschap na zijn ontmoeting met het staatshoofd. De sporter is woensdag ontvangen door president Desi Bouterse, omdat hij de vlag van Suriname hoog heeft weten te houden, meldt het NII.

De Surinaamse gevechtssporter heeft begin februari zijn UFC-gevecht in Brazilië gewonnen. Rozenstruik heeft als eerste Surinamer een UFC-titel in de wacht weten te slepen. Na het bezoek aan de president voelt hij zich extra aangemoedigd om zijn verdere plannen uit te voeren.

Bigi Boi is zich nu reeds aan het voorbereiden op zijn volgend gevecht. “Het is geen tijd voor feesten nu. Binnen de komende vijf jaar wil ik tenminste een wereldtitel op mijn schouder zien.” Rozenstruik roept jongeren op, om te blijven geloven in zichzelf. “Blijf sporten, ongeacht welke sport je doet. Blijf doorzetten.”

VANDAAG