Palmboys verslaat Kampoe bij start STcB Sterrentoernooi

Semikampioen Palmboys heeft kampioen Kampoe bij de start van het STcB Sterrentoernooi verslagen. De classico stond dus gelijk op programma. Palmboys won in een spannende ontmoeting met 90-68. Kampoe nam in de eerste ronde een 11 punt voorsprong.

In de derde ronde werd deze voorsprong weggewerkt door Palmboys en laatstgenoemde ploeg een 9 punt voorsprong die later verder werd uitgebreid naar 22 punt. Hoogste score Palmboys: Rawi Doebar – Ricardo Chandler. Hoogste score Kampoe: Ramon Ramautarsingh – Sailes Gajadhar 28 punt.

Overige uitslagen: Formula vs. Shaktie 104-80. Formula koppel: Wendel Grant – Roel Stanton gaf een baunie in de tweede ronde aan het Shaktie koppel: Faizel Abdoel – Kiran Khaimradj. Hoogste score Formula: Wendel Grant – Roel Stanton 47 punt. Hoogste score Shaktie: Ashwin en Max Soekhai 26 punt. Olaria vs. Toppers 81-65. Hoogste score Olaria: Rene Manbodh – Soeradj Ramdien 25 punt. Hoogste score Toppers: Roberto Hasselbaink – John Obryan en Alfred Vorm – Delano Watson 17 punt.

De ploeg van Mahaan toonde onsportief gedrag door zich vlak voor de wedstrijd tegen ’t Hofje terug te trekken uit het Sterrentoernooi en wel zonder een grondige reden. Het bestuur van de Surinaamse Troefcall Bond zal een fikse boete opleggen aan de ploeg van Mahaan vanwege dit onsportief gedrag en de nodige sancties.

Het Sterrentoernooi wordt dinsdag voortgezet met:
Kampoe – Olaria
’t Hofje – Formula
Palmboys – Shaktie

Toppers is vrijgesteld voor deze speelronde.

Surinaamse Troefcall Bond

VANDAAG