Suriname U17 verliest van Panama

Suriname heeft de tweede wedstrijd in de Concacaf U17 Championship vandaag met 1-3 verloren van Panama. De speler Carrasquila scoorde in de eerste helft de enige treffer.

Het duel werd afgewerkt op de IMG Academy in de VS waar de temperatuur niet in het voordeel van de spelers lag. De welbekende water break werd gehanteerd om de jonge voetballers te voorzien van het nodige vocht.

In de tweede helft was het wederom Panama dat in de 60ste minuut via Williams de marge uitbreid. Suriname kwam goed terug dankzij Faisivijo Burnet in de 70ste minuut. Suriname zat in deze fase beter op de bal maar wist het net niet te vinden. In de 93ste minuut bepaalde de speler Rowe de eindstand.

De Surinaamse selectie speelt maandag haar laatste wedstrijd in deze poule tegen Costa Rica. Curaçao maakt ook deel uit van deze groep. Meer bijzonderheden volgen.

VANDAAG