Zilver voor bodybuilder Wendel Setropawiro tijdens Fitness Brasil Pro Qualifier 2019

Deelnemers tijdens de Fitness Brasil Pro Qualifier 2019. Foto: Surinaamse Body Building & Weightlifting Bond

De Surinaamse Body Building & Weightlifting Bond geeft te kennen dat de atleet Wendel Setropawiro op donderdag 3 mei heeft deelgenomen aan de Fitness Brasil Pro Qualifier 2019 in Sao Paulo, Brazilië. Hierbij heeft hij de tweede plaats behaald wat goed is voor zilver. Dit evenement duurt van 1 tot 5 mei.

De internationale wedstrijd wordt georganiseerd door de Brazilian National Federation (CBMFF) en gesanctioneerd door de IFBB. Wendel heeft gestreden in de gewichtsklasse Men’s Bodybuilding 100 kg en hoger.

Vermeldenswaard is dat deze atleet een markante periode achter de rug heeft, waarbij hij na de nationale kampioenschappen 2018 in Suriname, heeft deelgenomen aan diverse regionale wedstrijden, waaronder de prestigieuze Darcy Backles, die hij allen op zijn naam heeft weten te schrijven, aldus de Surinaamse Body Building & Weightlifting Bond.

VANDAAG