Williams geeft huilend op in finale Toronto; titel voor Andreescu

Dikke tranen bij Williams in Torontom: ze moet opgeven in de finale

Serena Williams heeft huilend opgegeven in de finale van het WTA-toernooi van Toronto tegen Bianca Andreescu. Bij een 3-1 achterstand kon ze niet verder vanwege rugproblemen.

De titel ging zodoende naar de 19-jarige Canadese Andreescu. De bedwingster van Kiki Bertens stond al in haar vierde WTA-finale van 2019 en was voor de derde keer succesvol. Ze won eerder in Newport Beach en Indian Wells.

Andreescu probeerde Williams nog te troosten door de Amerikaanse te vertellen dat ze al haar hele leven tegen haar opkijkt, maar bij die woorden hield ze het zelf ook niet droog. Een flinke knuffel tussen de twee finalisten volgde.

Weer geen titel voor mama Williams
Williams wacht door de uitkomst van deze finale nog altijd op haar eerste titel na de bevalling van haar dochter in 2017. Sindsdien speelde de 37-jarige Amerikaanse vier finales, maar ze wist er geen één te winnen.

NOS

VANDAAG