Nieuwe domper voor Real Madrid

Isco staat voorlopig aan de kant. Foto: BSR Agency

Het zit Real Madrid bij de start van het nieuwe seizoen qua blessures niet mee.

Ook Isco kan de komende tijd niet meedoen. De 27-jarige middenvelder heeft een hamstringblessure en moet even rust houden, meldt Real. James Rodriguez mist zondag ook de uitwedstrijd tegen Villarreal. De Colombiaan is geblesseerd aan een kuit.

Trainer Zinedine Zidane kan ook nog niet beschikken over nieuwkomers Eden Hazard en Rodrygo. Marco Asensio (zware knieblessure) en Mariano Diaz ontbreken eveneens.

Real behaalde uit de eerste twee competitiewedstrijden vier punten. De ploeg van Zidane bleef afgelopen week op eigen veld tegen laagvlieger Real Valladolid steken op 1-1. De club uit de hoofdstad begon een week eerder La Liga met een zege bij Celta de Vigo: 1-3.

De Telegraaf

VANDAAG