GOw2 helpt Van Assen en Tjon A Joe op weg naar Tokyo 2020

GOw2 helpt jonge sporters op weg naar Tokyo 2020. Foto: GOw2

GOw2 Energy Suriname N.V. ondersteunt de talentvolle Surinaamse sporters Miguel van Assen en Renzo Tjon A Joe financieel in hun doel om mee te doen aan de Olympische Zomerspelen 2020 in Tokyo.

Hiertoe heeft GOw2 ‘Road to Tokyo’ sponsoringsovereenkomsten met deze sporters gesloten. De ondertekening van de contracten heeft vandaag plaatsgevonden. De sponsoringscontracten houden in dat GOw2 de hinkstapspringer Van Assen en de zwemmer Tjon A Joe financieel tegemoetkomt in de kosten voor levensonderhoud, trainingskampen en deelname aan wedstrijden.

Deze talentvolle sporters hebben een droom om Suriname te vertegenwoordigen op de Olympische Spelen en met goud naar huis te komen, waardoor ons land positief in nieuws komt. GOw2 wil met de sponsoring bijdragen aan de realisatie van die droom. GOw2 gelooft in het vermogen van Suriname en wil graag een bijdrage leveren aan het succes van Surinamers.

Tegelijkertijd wil het bedrijf zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. GOw2 onderstreept deze uitgangspunten met de sponsoring van Miguel en Renzo.

VANDAAG