Shake Off traint leden voor Srefidensi-marathon

Sporters tijdens de training voor de Srefidensi-marathon

De body shaping studio Shake Off trainde gisteren zijn leden, die van plan zijn mee te doen aan de Srefidensi-marathon. Er verschenen bij deze try-out 25 personen, 5 heren en 20 dames bij de start op het Onafhankelijkheidsplein.

Dezelfde route als op de echte racedag, 16 november, werd gevolgd. Naast de leden deden ook enkele niet-leden mee, waarbij er een afstand van de halve marathon (21,1 km) werd afgelegd. Wie minder wilde doen, mocht dat ook.

Voor sommigen was het de eerste keer dat ze deze lange afstand deden en ook volbrachten. Sporttoppers Jonathan Baktawar en Syveryo Simison waren ook van de partij. Simison is er drie jaar uit geweest, maar is weer in vorm. Debbie France (64) die al vele marathons op haar naam heeft staan, was ook van de partij evenals Irene Tijndal. Jo-Ann Wimpel en Irene Tijndal, beiden staf van Shake Off en belast met de organisatie, mogen terugblikken op een geslaagde training.

Er was motorfietsbegeleiding geregeld en voldoende waterposten en bij de finish ook fruit om weer bij te komen.

VANDAAG