Bigi Boi feliciteert Natio met historische kwalificatie

Bigi boi (links) op bezoek bij president Bouterse. Foto: NII (archief)
Print Friendly, PDF & Email

Jairzinho Rozenstruik ‘Bigi Boi’ feliciteert de nationale seniorenselectie met haar historische kwalificatie voor de Gold Cup 2021. Suriname versloeg Nicaragua in een spannende wedstrijd met 2–1 en kwalificeerde zich voor dit toernooi dat in 2020 gespeeld wordt.

“Ik ben bezig met de voorbereidingen op mijn gevecht tegen Alistair Overeem, maar de verrichtingen van Natio zijn mij niet ontgaan. Ik ben bijzonder trots op onze jongens,” zegt Bigi Boi van waaruit hij zich voorbereidt op zijn 4e UFC gevecht op 7 december in Washington DC.

“Vanwege de situatie in de groep was het belangrijk een positief resultaat uit deze uitwedstrijd te halen wat ze ook gedaan hebben. Natio is al geruime tijd goed bezig en ik wens ze heel veel kracht en succes toe naar het Gold Cup toernooi toe.”

VANDAAG