SOC huldigt vrouwelijke bestuursleden Surinaamse Zwembond

Surinaams Olympisch Comité

Vier vrouwen van de Surinaamse Zwembond (SZB) zijn zaterdag door het Surinaams Olympisch Comité (SOC) gehuldigd. De huldiging is in verband met hun rol binnen de zwemgemeenschap, meldt SZB. Al deze vrouwen hebben een speciaal award door het SOC uitgereikt gekregen.

Het gaat om vier bestuursleden namelijk Sharine Sedney (penningmeester), Maureen Benschop-Abel (commissaris zwemwedstrijden), Nancy Ong A Kwie-Jurgens (commissaris) en Maureen Tilburg-Bulo (commissaris). Deze vrouwelijke bestuursleden hebben hun leiderschapskwaliteiten de afgelopen periode getoond.

“Zij hebben hun hart op de juiste plek voor de zwemgemeenschap en willen ongetwijfeld doorgaan op de ingeslagen weg,” schrijft de zwembond. Enkele van hen hebben reeds aangegeven bereid te zijn hun bijdrage te blijven leveren in het nieuwe bestuur.

Het bestuur van de zwembond feliciteert deze bijzondere vrouwen en dankt hen andermaal voor de geleverde bijdrage, aan de totale zwemgemeenschap.

VANDAAG