Sobere viering 58ste verjaardag Yellow Birds met sprintwedstrijden

Yellow Birds zal op een kunststofbaan sprintwedstrijden houden in verband met haar 58ste verjaardag.
Print Friendly, PDF & Email

De atletieksectie van Yellow Birds houdt op 20 februari interne sprintwedstrijden in het Orlando Renfurm Sportcentrum aan de Johan Bodegravenlaan. Deze sprintwedstrijden zijn intern tussen de atletieksecties Para en Paramaribo.

De vereniging benadrukt in een communiqué, dat de wedstrijden worden gehouden met inachtneming van de COVID-19-protocollen.

De sportvereniging Yellow Birds is op 12 februari 1963 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een stabiele omni-vereniging bestaande uit de secties basketbal, volleybal, wielrennen, atletiek en taekwondo. Het coronavirus heeft roet in het eten gegooid, waardoor de 58ste verjaardag van de vereniging sober wordt gehouden.

De wedstrijden zijn bedoeld voor jongens en meisjes tussen acht en vijftien jaar. Ze zullen meedoen aan de veertig, zestig, tachtig en honderd meter sprint, meldt de sportvereniging.

VANDAAG