Bigi Boy verliest gevecht van Gane

‘Bigi Boy’ Rozenstruik en Ciryl Gane. Foto: UFC
Print Friendly, PDF & Email

MMA-vechter Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik heeft vannacht het gevecht verloren van de 30-jarige Fransman Ciryl Gane. Bigi Boy is vannacht uitgekomen tegen Gane tijdens UFC Fight Night 186 in het UFC APEX-complex in Las Vegas.

Aanvankelijk zouden Rozenstruik en Gane pas op 13 maart tegen elkaar vechten. Nadat het hoofdgevecht van 27 februari tussen Dominick Reyes en Jiri Prochazka kwam weg te vallen, besloot de UFC dit op te vangen met het gevecht tussen Rozenstruik en Gane.

In het gevecht tegen Gane ging Bigi Boi weinig in de aanval. In vijf rondes deelde hij in totaal 49 slagen uit terwijl Gane dit maar liefst 128 keer deed.

Gane is snel uitgegroeid tot de beste prospect in de zwaargewichtdivisie na slechts anderhalf jaar geleden debuteerde. Gane, een ongeslagen kickbokser en Muay Thai-jager, toonde zijn veelzijdige vaardigheden toen hij zijn eerste twee UFC-tegenstanders aanmeldde.

Onlangs leverde hij een prestatie op hoog niveau tegen voormalig UFC-zwaargewichtkampioen Junior Dos Santos, door knock-out te winnen in de tweede ronde.

VANDAAG