Jairzinho Rozenstruik heeft er zin in tegen Curtis Blaydes

Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik
Print Friendly, PDF & Email

Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik heeft de afgelopen maanden in stilte gewerkt aan zijn voorbereiding op zijn gevecht op zaterdag 25 september tijdens UFC 266 in de T-Mobile Arena in Las Vegas.

Zijn tegenstander is Curtis ‘Razor’ Blaydes, nummer 4 op de UFC Heavyweight-ranglijst. De 33-jarige Bigi Boy staat momenteel op de zesde plaats. "Ik ben heel erg enthousiast en kan niet wachten weer aan de bak te kunnen en mezelf met een overwinning weer een stap dichterbij een titelgevecht te brengen."

Bigi Boy beseft dat Blaydes een gevaarlijke worstelaar is maar staart zich daar niet blind op. "Ik ga om Blaydes knock-out te slaan, voor mij is het winnen belangrijk."

Rozenstruik heeft samen met zijn team zijn huiswerk gemaakt en zijn tegenstander bestudeert. "Ik ben bij American Top Team in goede handen en krijg daar de beste begeleiding. Op 25 september sla ik Curtis Blaydes eruit", zegt een zelfverzekerde Bigi Boy over zijn aankomende gevecht.

De toekomst van Bigi Boy bij de UFC ziet er met het tekenen van een nieuw contract bij de UFC rooskleurig uit. Hij heeft een nieuw contract getekend dat hem verzekerd van zes UFC-gevechten. De focus is nu echter op UFC 266 op 25 september.

VANDAAG