Pelé voelt zich beter: “Goed humeur is het beste medicijn”

Foto: Instagram/Pelé
Print Friendly, PDF & Email

Pelé heeft laten weten dat hij zich steeds beter voelt. Op een foto op Instagram steekt de Braziliaanse voetballegende de vuist in de lucht “om elke dag dat het beter gaat te vieren”.

Vrijdag werd Pelé opnieuw kort opgenomen op de intensive care van het Albert Einstein-ziekenhuis in São Paulo. Begin deze maand onderging Pelé een operatie, waarbij een vermoedelijke tumor in de dikke darm werd verwijderd.

“Een goed humeur is het beste medicijn en daar heb ik er genoeg van”, aldus de 80-jarige Pelé. “Het kon niet anders. Ik heb zoveel genegenheid ontvangen dat mijn hart vol dankbaarheid is. Dank aan al het geweldige personeel van het Albert Einstein-ziekenhuis!”

Pelé, drievoudig wereldkampioen, werd vrijdag met ademhalingsproblemen opgenomen in het ziekenhuis. De oud-speler van Santos en New York Cosmos sukkelt al jaren met zijn gezondheid. Hij verschijnt nog maar zelden in het openbaar.

De Telegraaf

VANDAAG