Steven Rodriguez vandaag aan de slag als algemeen directeur bij de STVS

De nieuwe algemeen directeur, Steven Rodriguez, spreekt het STVS-personeel toe. Foto: Suriname Herald
Print Friendly, PDF & Email

Steven Rodriguez heeft vandaag officieel kennisgemaakt met het personeel van de Surinaamse Televisie Stichting (STVS). In bijzijn van de Raad van Toezicht van de STVS, de personeelsbond en andere genodigden heeft deze kennismaking plaatsgevonden. Rodriguez volgt Shirley Lackin op die vanaf 2010 was belast met de dagelijkse leiding van de STVS.

Lackin, die als directeur afzwaait, zei dat ze de familieband met het personeel van de STVS zeker zal missen. Ze zegt dat ze haar best heeft gedaan om samen met het personeel het werk te doen met de beschikbare middelen. Lackin bedankte het personeel voor de goede samenwerking in de afgelopen periode. Ze zei dat ze in de zeven jaar waarin ze leiding gaf veel heeft geleerd. Volgens haar moet de STVS de plaats als eerste televisiestation weer krijgen in de samenleving. De gewezen directeur zegt dat ze niet twijfelt aan de kwaliteit en kundigheid van haar opvolger.

De nieuwe algemeen directeur van de STVS zei dat hij zich vereerd voelt om het personeel te mogen toespreken. “Ik sta vandaag hier om met u samen een nieuwe weg in te slaan. Een weg naar vooruitgang, een weg naar ontwikkeling,” zei Rodriguez. De algemeen directeur zei dat hij hierbij de steun van het totale STVS-team nodig zal hebben om het station weer naar grotere hoogtes te brengen.

Rodriguez zei dat hij een man van discipline is. Hij roept het personeel op om zich met vereende kracht in te zetten voor het bedrijf. Hij hield hen voor dat hij zich zeker voor de volle honderd procent zal inzetten om de doelen te realiseren.

Er moet nog zoveel gedaan worden voor het bedrijf en daarvoor zal ik me inzetten, zei Rodriguez. Hij vraagt het personeel om zich ook in te zetten en gemotiveerd het werk te doen. Hij bedankte zijn voorganger voor haar inzet in de afgelopen zeven jaar. “Personeel, ik reken op u. Ik ben hier om het samen met u te doen,” aldus Rodriguez.

Rodriguez is in 1991 in dienst getreden bij de Surinaamse Televisie Stichting. Hij heeft vanaf 2010 ook gewerkt bij de afdeling Communicatie en Informatie van het Kabinet van de President.

Raoul Abisoina

VANDAAG