Man ziet gestolen zijspiegels op Things for Sale

Drie jongemannen zijn aangehouden voor het verkopen van gestolen goederen via Things for Sale op Facebook. Een man deed hiervan aangifte bij de politie van Uitvlugt. Hij ontdekte dat de zijspiegels van zijn voertuig op de Facebookpagina Things for Sale ten verkoop werden aangeboden.

De benadeelde reageerde op de advertentie en maakte een afspraak met de aanbieder om de zijspiegels te kunnen bezichtigen. De man herkende de zijspiegels als te zijn van zijn voertuig. Hij gaf aan de bieders door dat hij niet voldoende geld bij zich had. Hij vroeg de jongemannen om hem in de gelegenheid te stellen het geld te halen. De man verliet de plaats en nam direct contact op met de politie die gelijk ter plaatse verscheen.

Sadrino B. (16), Gianni B. (28) en Ignacio B. (16) werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau ter voorgeleiding. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn deze jongemannen in verzekering gesteld. Vanwege de jeugdige leeftijd van Sandrino en Ignacio, zijn zij ingesloten in het jeugdcellenhuis te Opa Doelie.

VANDAAG