PRO opent secretarieel kantoor

De Partij voor Recht en Ontwikkeling (PRO) is vanaf de proclamatie bezig met het opzetten van structurele organen binnen de partij, die de toegankelijkheid van iedere Surinamer moet bevorderen. In het kader daarvan heeft de PRO dinsdag het secretarieel administratiekantoor geopend voor het publiek. De openingsceremonie werd gedaan door leden van het hoofdbestuur. Dat meldt de politieke partij PRO.

Het secretarieel kantoor van PRO. Foto: PRO

Op het secretariaat kan de samenleving terecht voor het ophalen en inleveren van lidmaatschapsformulieren, informatie over de partij, gesprekken en presentaties van de politieke leiders (op afspraak) of het deponeren van ideeën die kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van Suriname. De deuren van het secretariaat staan voor eenieder open.

Het secretariaat is gevestigd aan de Prins Hendrikstraat 19 (naast Ons Erf) te Paramaribo. De openingstijden zijn van 08.00-15.00 uur. De samenleving kan ook contact opnemen met de politieke leiders: Joan Nibte (+597) 8284203, Curtis Hofwijks (+597) 8768163 en Bryan Boerleider (+597) 8760243.

PRO is ook te bereiken via www.kiespro.com.

VANDAAG