PVF en VHP trekken samen op

VHP-voorzitter Santokhi en PVF-voorzitter Jairam hebben een samenwerkingsdocument ondertekend. Foto: VHP

Vrijdagavond hebben de Vooruitstrevende Hervormingspartij (VHP) onder leiding van VHP-voorzitter Chan Santokhi en delen van de Politieke Vleugel van de FAL (PVF) onder aanvoering van Soedeschand Jairam, na vruchtbare gesprekken gevoerd te hebben, een samenwerkingsdocument ondertekend, waarbij delen van de PVF, onder de paraplu van de VHP samen verder zullen optrekken.

In gemeen overleg zullen de partijen het proces van integratie en positionering van de leden van de PVF onder leiding Jairam verder bespreken. Het gaat om een samenwerking, waarbij alle leden van de PVF onder aanvoering van Jairam, worden opgenomen in de VHP-structuren. Om opgenomen te worden in de structuren van de VHP, dienen de nieuwe leden eerst hun lidmaatschapsformulieren in te vullen.

Naast de samenwerking met delen van de PVF, hebben zich nog twee andere groepen aangemeld bij VHP Nickerie. Eentje staat onder leiding van Stephen Madsaleh en die andere onder leiding van Hadji Abdul Ilahibaks. Deze groepen zijn officieel toegetreden tot de VHP.

Soedeschand Jairam, Stephen Madsaleh en Abdul Ilahibaks nemen ook zitting in de leiding van VHP Nickerie, in de positie van ondervoorzitter. De bedoeling is ook dat Jairam adviseur wordt van het VHP-hoofdbestuur, nadat alle formaliteiten in orde zijn. Door de toetreding van deze drie groepen zijn alle doelgroepen vertegenwoordigd in VHP Nickerie.

De toetreding van deze mensen betekent een enorme aanwinst voor de VHP. Er zal gegarandeerd een beter resultaat geboekt worden in 2020. De VHP gaat verder werken aan de eenheid en versterking van de partij om tenminste vier van de vijf zetels in Nickerie te behalen. De VHP groeit, de VHP wordt sterker en sterker, zelf sterk, samen sterker, aldus de oranje partij.

VANDAAG