Toppers NPS en team Bendt Consultancy brainstormen over effectieve en vernieuwde aanpak verkiezingen

NPS-kopstukken en leden van Bendt Consultancy aan het brainstormen over vernieuwde aanpak verkiezingen in 2020. Foto: NPS

De Nationale Partij Suriname (NPS) heeft vandaag voor het eerst een workshop over de aanpak van de verkiezingen gehouden. De bijeenkomst is gehouden in Grun Dyari. Dit meldt de partij in een persbericht.

De voorzitter van de NPS, Gregory Rusland, vindt het belangrijk dat het hoofdbestuur samen brainstormt over verschillende strategieën die te maken hebben met de verkiezingen. Na mei 2020 ziet de NPS een nieuwe regering aantreden gevormd door de groene partij.

De gehouden bijeenkomst moet inzichten geven, om bewustwording bij het volk te creëren, zodat het tot het besef komt dat de frambo (fakkel) weer moet schijnen.

Humprey Bendt van Bendt Consultancy was samen met zijn teamleden Robby Rijssel en Steve Reyme aanwezig op de bijeenkomst. Zij gingen samen met de NPS’ers in op het beoogde doel.

Rijssel lichtte toe dat waar het in zijn geheel omgaat, is het faciliteren van strategische werkzaamheden die door de NPS opgepakt worden. Het team Bendt biedt dus ondersteuning aangaande het faciliteren en begeleiden van het campagneplan dat nu gemaakt moet worden.

De vlotte input van de NPS-leden is erg belangrijk, want hun bijdrage zal zorgen voor een effectief strategisch campagneplan, zodat de NPS de verkiezingen in 2020 kan winnen, aldus de partij.

VANDAAG