Autobestuurder 10e verkeersdode

De 35-jarige autobestuurder Urvin Pocornie is bij een aanrijding op de Afobakkaweg overleden. De politie van Paranam kreeg omstreeks 10.30 uur de melding van een aanrijding op de Afobakkaweg, ter hoogte van mast 31, nabij het dorp Powakka.

Bij aankomst op de plek werden een personenauto en een pick-up met zware materiële schade op de berm langs de weg aangetroffen. Naast de voertuigen lag het levenloze lichaam van Urvin Pocornie. Een ingeschakelde arts stelde de dood van hem vast.

De pick-up-bestuurder en zijn bijrijder hadden zich inmiddels met assistentie van een andere autobestuurder begeven naar het politiebureau Paranam.

Uit het voorlopige onderzoek is naar voren gekomen, dat beide voertuigen vanuit tegenovergestelde richting over de Afobakkaweg reden. Pocornie kwam vanuit de richting van Afobakka.

Pocornie moet ter hoogte van mast 31, nabij het dorp Powakka, een bocht naar rechts hebben beschreven, waarbij hij op de rijhelft van de tegenligger, in deze de pick-up-bestuurder, terechtkwam. Het gevolg was een aanrijding, waarbij de pick-up over de kop sloeg.

De pick-up-bestuurder liep een verwonding op, aan zijn rechterarm. Zijn bijrijder klaagde van pijn over het lichaam. Beide mannen zullen medisch worden behandeld.

Het ontzielde lichaam van Urvin Pocornie is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Met het overlijden van deze autobestuurder staat de verkeersbarometer landelijk op tien.

Het onderzoek van het verkeersongeval zal worden overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden.

VANDAAG