Jaloerse man opgesloten voor mishandeling

Politieauto's. Foto: Politie

De 40-jarige Clyde B. werd op zondagavond 3 februari door de politie van het ressort Latour aangehouden, na zich te hebben aangemeld. Clyde wordt verdacht van mishandeling van zijn concubine op hun woonadres op die bewuste zondagochtend.

Volgens verklaring van het slachtoffer is zij kapster van beroep en moet zij vaak uit huis gaan om te werken voor klanten met wie zij afspraken heeft gemaakt.

Ze was zich die zondagochtend aan het klaarmaken om aan het werk te gaan toen Clyde haar een slag in haar gelaat toebracht en wel zodanig dat zij een verwonding opliep aan haar mond. De vrouw verklaarde verder dat het niet de eerste keer is dat zij mishandeld is door Clyde, maar dat zij over die mishandelingen geen aangifte heeft gedaan. Ook dat hij haar vaker heeft bedreigd met een misdrijf. Clyde heeft haar mishandeld en bedreigd, omdat hij vermoedt dat zij vreemdgaat voor hem.

Hangende het onderzoek is Clyde na afstemming met het Openbaar Ministerie, door de politie van Latour in verzekering gesteld.

VANDAAG