Lijk aangetroffen Helena Christinaweg

De politie van het ressort de Nieuwe Grond kreeg in de late avond van dinsdag 12 maart de melding dat er aan de Helena Christinaweg ter hoogte van pand nr. 192 een lijk in het bosschage was aangetroffen.

De wetsdienaren troffen bij aankomst op de locatie de beller aan, die verklaarde dat hij bezig was gras te snijden en op een bepaald moment een lijk zag dat in verre staat van ontbinding verkeerde. De afdeling Forensische Opsporing (FO) en een arts deden eveneens de locatie aan.

Volgens het voorlopige onderzoek bestaat het vermoeden dat het ontzielde lichaam van een manspersoon van creoolse afkomst is. Voorts dat hij van middelbare leeftijd moet zijn geweest. Na overleg met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam in beslag genomen.

De recherche van regio Midden zal deze zaak verder onderzoeken in samenwerking met de afdeling Forensische Opsporing.

Belanghebbenden worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de recherche van regio Midden op het telefoonnummer 580677.

VANDAAG