Seniorendronkaard belandt met auto in trens

Flessen alcohol

De 64-jarige Henk K. is donderdagavond aan de Tawajarieweg met zijn voertuig in een langs de weg lopende trens beland. De politie van het ressort Lelydorp werd ingeschakeld en begaf zich voor onderzoek naar de locatie.

Gebleken is dat Henk over de Tawajarieweg reed gaande in de richting van de Poerwodadiweg. Dichtbij de Poerwodadiweg moet hij door tot nog toe onbekende redenen de controle over de besturing van zijn voertuig hebben verloren. Henk belandde met zijn auto in de langs de weg lopende trens. Hij kwam met de schrik vrij. Henk bleek diep in het glaasje te hebben gekeken. Hij werd ter ontnuchtering en voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Toen Henk nuchter was, werd hij voorgeleid bij een hulpofficier van justitie. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is zijn rijbewijs ingevorderd door de politie. Na verhoor is hij heengezonden. Het dossier ter zake zal voor verdere afhandeling worden opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

VANDAAG