Politie Flora vordert rijbewijs dronkenbestuurder in

Politiemotorfietsen. Foto: Suriname Herald

Het rijbewijs van de 41-jarige autobestuurder Peurel C. is op 7 april bij een verkeerscontrole door de politie van het ressort Flora ingevorderd. Peurel bleek diep in het glaasje te hebben gekeken.

Hij werd voor een blaastest overgebracht naar het politiebureau van het ressort Richelieu. Peurel was zo dronken dat hij zelfs de blaastest niet kon doen. Hij werd ter ontnuchtering opgehouden op het politiebureau Flora.

Nadat hij uit zijn dronkenbui was, werd Peurel voorgeleid bij een hulpofficier van justitie. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Peurel, na verhoor, heengezonden door de hulpofficier van justitie. Zijn rijbewijs is ingevorderd en zal samen met een dossier voor verdere afhandeling worden opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

VANDAAG