Politie Flora houdt dronken bestuurder na aanrijding aan

Print Friendly, PDF & Email

De politie van Flora heeft in de avond van zaterdag 20 april de 53-jarige autobestuurder Ali M. aangehouden.

Deze autobestuurder veroorzaakte op die avond in beschonken toestand een aanrijding aan de Ramboetangstraat. Onderzoek wees uit dat Ali door tot nog toe onbekende redenen zijn rijhelft verliet en belandde op die van zijn tegenligger met als gevolg een aanrijding.

Twee mede-inzittenden en een baby van vijftien maanden die in de auto van de tegenligger zaten, hebben letsels opgelopen en zijn medisch behandeld. De baby heeft een rechterbeenfractuur opgelopen en is verwezen naar de orthopeed.

In de auto van de veroorzaker is aangetroffen en in beslag genomen een fles Mariënburg-rum. Ali heeft verklaard slechts een cup van de rum te hebben gedronken. Hij werd onderworpen aan een blaastest en blies 415 microgram per liter uitgeademde alcohollucht. Het toegestane alcoholpromillage is 220 microgram. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Hij werd ter ontnuchtering opgehouden op het politiebureau, maar klaagde van pijn en is voor medische behandeling overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Vanwege inwendige kneuzingen is hij ter observatie onder specialistische behandeling opgenomen in de ziekeninrichting.

Deze zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de verkeersunit van Paramaribo.

VANDAAG