Bromfietser overleden bij verkeersongeval

De 64-jarige bromfietser Sewdath Bisoen overleed maandag na een verkeersongeval aan de Middenstandspolder in Nickerie. De politie kreeg de melding dat een manspersoon aan de Middenstandspolder van zijn bromfiets was gevallen en dat hij het leven had gelaten.

Bij aankomst op de locatie werd de bromfietser, die geen teken van leven meer vertoonde, op het wegdek aangetroffen. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van Bisoen vast. Bisoen moet van zijn bromfiets zijn gevallen en daarbij een nekfractuur hebben opgelopen.

Uit politioneel onderzoek is gebleken dat Bisoen kort voor het ongeval een winkel te Paradise had aangedaan. Daar had hij zich tegoed gedaan aan alcohol.

Het ontzielde lichaam van Sewdath Bisoen is na overleg met het Openbaar Ministerie afgestaan aan zijn nabestaanden.

De verkeersbarometer staat met het overlijden van dit verkeersslachtoffer landelijk op 28.

VANDAAG