Buurman aangehouden voor mishandeling en bedreiging buurvrouw

Gevangenis

De 31-jarige Janvier P. is op vrijdag 10 mei door de politie van het ressort Lelydorp aangehouden en naderhand opgesloten. De politie werd ingeschakeld voor een vechtpartij aan de Tawajariweg. Daar aangekomen, bleek het te gaan om een ruzie tussen twee buren, waarbij Janvier zijn 31-jarige buurvrouw M.O. slagen had toegebracht in haar gelaat en andere delen van het lichaam.

Het slachtoffer M.O. gaf verder aan dat zij op die bewuste vrijdag zonder enige reden mishandeld en met de dood bedreigd is geworden door Janvier.

Overige buurtbewoners verklaarden aan de politie, dat Janvier bekend staat als een alcoholverslaafde en dat steeds wanneer hij dronken is, hij ruzie zoekt en levensbedreigende uitlatingen doet.

Janvier is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Nadat hij nuchter was, werd hij voorgeleid bij een hulpofficier van justitie die hem in verzekering stelde na afstemming met het Openbaar Ministerie.

VANDAAG