Cambiel pleit voor asfaltering weg naar Wanhatti

ABOP-ondervoorzitter Marinus Cambiel. Beeld: Apintie TV

De ondervoorzitter van de politieke partij Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP), Marinus Cambiel, vindt de aanvang van de asfaltering van de weg naar Ricanau Mofo en de wegen in het Anjoemaraproject een positieve ontwikkeling. De weg naar Wanhatti moet ook worden aangepakt, zegt hij in gesprek met Suriname Herald. “Deze weg verkeert in zeer slechte staat. Het zou een goede zaak zijn als deze weg ook wordt aangepakt.”

Het is een belangrijke weg die verschillende dorpen met elkaar verbindt. De ABOP had eerder hiervoor gepleit, echter zonder resultaat.

President Desi Bouterse gaf afgelopen weekend het startsein voor de asfaltering van de weg naar Ricanau Mofo en de wegen in het Anjoemaraproject.

De weg naar Ricanau Mofo was bar slecht. Als de ABOP de mogelijkheid had die te asfalteren dan zou zij dat ook doen, want ze is niet tegen ontwikkeling, merkt de politicus op. Zijn partij juicht elke goede ontwikkeling toe. Ook het bezoek van president Bouterse aan Marowijne noemt hij een goede zaak. “Het is de president van het land en wij mogen het niet erg vinden als hij zich ergens bevindt. Dat deze wegen in het district worden aangepakt, moeten we alleen maar toejuichten,” aldus de ABOP-ondervoorzitter.

Over het vertrek van enkele leden van de ABOP naar de Nationale Democratische Partij (NDP) zegt de ABOP’er dat zijn partij dat niet heeft gemerkt. Mensen komen en gaan en dat is normaal binnen de Surinaamse politiek. De personen die de overstap hebben gemaakt, waren al een tijdje niet meer actief binnen de structuren van de partij.

VANDAAG