21-jarige jongeman overlijdt na beschieting op zijn woonadres

Rinaldo Leons (21) is maandag beschoten door een tot nog toe onbekende persoon op zijn woonadres in de Kinkajustraat in Paramaribo. Hij overleed enkele uren later in het ziekenhuis ten gevolge van de opgelopen schotverwondingen.

De politie van het ressort Latour kreeg telefonisch de melding dat de jongeman was neergeschoten. De moeder van het slachtoffer verklaarde dat haar zoon Rinaldo in de woonkamer lag te slapen. Hij kwam plotseling naar haar met de mededeling dat hij beschoten was. Rinaldo werd vervolgens per ontboden ambulance overgebracht naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De schutter heeft op het slachtoffer geschoten, nadat hij een beslagplank van de woning deels verwijderd had. Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Enkele uren na aankomst in het ziekenhuis is Rinaldo Leons overleden ten gevolge van de opgelopen schotverwondingen. Het motief voor het schieten op Rinaldo is vooralsnog niet bekend bij de politie. Zijn ontzield lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie in beslag genomen. De politie van het politiebureau Latour heeft deze zaak voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

VANDAAG