First lady deelt landelijk tienduizend schooltassen uit

First Lady Bouterse-Waldring deelt landelijk 10.000 schooltassen uit. Foto: Bureau van de First Lady

First lady Ingrid Bouterse-Waldring heeft een aanvang gemaakt met het bekende schooltassenproject. Het Bureau van de First Lady heeft de beschikking over ongeveer tienduizend schooltassen. De bedoeling is dat landelijk kinderen blij zullen worden gemaakt met deze geste.

De presidentsvrouwe heeft vandaag de eerste tassen uitgereikt op de OS Clevia. Ook de GV Callenderschool en OS Geyersvlijt kwamen aan de beurt.

Er is vroeg een aanvang gemaakt met de distributie van de schooltassen, omdat de ouders hiermee een stukje geruststelling krijgen over het feit dat hun pupil nog voordat het nieuwe schooljaar begint een tas met inhoud krijgt.

Ze riep de leerlingen en jongeren op hun best te blijven doen op school, omdat het hebben van diploma’s zeer belangrijk is. De first lady drukte de schoolgaanden die regelmatig gebruikmaken van sociale media op het hart, om de positieve zaken over te nemen.

VANDAAG