Santokhi hoopt op drie zetels in Commewijne

VHP-voorzitter Santokhi hoopt op drie zetels in Commewijne. Foto: VHP

VHP-voorzitter Chan Santokhi zei gisteravond bij de installatie van de districts- en ressortcampagneteams dat hij hoopt de target van twee zetels te overschrijden en drie zetels in Commewijne binnen te halen. Santokhi heeft in een bomvolle zaal in Tamanredjo de campagnestructuren van Commewijne geïnstalleerd. De motivatie en inspiratie zitten erin en wij gaan nog harder werken om die drie zetels binnen te halen, zei Santokhi.

Naast het Districtscampagne Team (DCT) bestaande uit afgevaardigden uit de verschillende ressorten zijn er voor de ressorten Alkmaar, Bakkie, Laarwijk, Meerzorg, Tamanredjo en Nieuw-Amsterdam ressortcampagneteams geïnstalleerd, waarbij het ressort Meerzorg, inclusief Laarwijk met meer dan 125 campagnetrekkers vertegenwoordigd was. De ressortmanagers beloofden bij hun installatie dat dit ressort in zijn eentje een zetel binnenbrengt voor de oranje partij, de Orange Movement-beweging.

Santokhi memoreerde in zijn felicitatieboodschap de recente jongerenmeetings die door de jongerenstootgroep onder leiding Preshand Baldew en Mark Lall zijn georganiseerd met overweldigende resultaten. “Wij geven met onze meet the people-campagneactiviteiten in heel Suriname hoop op een betere toekomst voor elke Surinamer. Wel, wat ik in de afgelopen twee maanden in Commewijne heb meegemaakt en wat ik vandaag hier zie, geeft u mij hoop op drie zetels, waardoor onze target van twee zetels zal worden overschreden”.

Santokhi zegt enorm verheugd te zijn dat Commewijne in zijn campagneteams ervoor heeft gezorgd dat de teams een weerspiegeling zijn van de samenleving in dit district. Er is een juiste balans gevonden tussen de etnische groepen, vrouwen, mannen, jongeren, first voters en ouderen. Het districtscampagneteam staat onder leiding van Dhiradj Soekhai, die tevens VHP-hoofdbestuurslid is en de arts Roy Mohan.

Het districtscampagneteam en de ressortcampagneteams bestaan uit in totaal 238 personen die ervoor moeten zorgen dat de target voor de verkiezing van 25 mei 2020, te weten drie zetels in Commewijne, voor de VHP wordt gehaald.

VANDAAG