Man mishandelt ex-partner en belandt in cel

Politie

De 39-jarige John K. is woensdag door de politie van het bureau Latour aangehouden voor zware mishandeling. De man viel in een woeste bui zijn ex-partner aan. De politie van Latour werd ingeschakeld voor een vechtpartij op een adres binnen het ressort.

Uit het onderzoek ter plaatse bleek dat de huidige vriendin van John de werkplek van Johns ex-vrouw aandeed om iets af te halen. De ex-vrouw werkt namelijk voor een dienstverlenend bedrijf. Er ontstond op een gegeven moment een woordenwisseling tussen de vrouwen. Johns vriendin bracht hem op de hoogte daarvan.

John deed de plek toen in een woeste bui aan en begon zijn ex-vrouw te mishandelen. Daarbij kwam het slachtoffer met haar gezicht tegen een glazendeur aan in de voorgevel van het gebouw waar zij werkzaam is. Dat glas ging kapot met het gevolg dat het slachtoffer een grote snijverwonding opliep in haar gelaat.

John werd aangehouden voor zware mishandeling en werd overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

VANDAAG