Verliefde ‘Rasta’ ingesloten voor huisvredebreuk schennis van de eerbaarheid en vernieling

Gevangenis

Kenneth C. Alias ‘Rasta’ (62) is op donderdag 5 september aangehouden voor huisvredebreuk, schennis van de eerbaarheid en vernieling. Hij maakt er een gewoonte van om zonder toestemming op het erf van zijn buurvrouw te gaan.

Hij komt op haar erf terecht door over de zinken schutting te klimmen of om die deels te vernielen. Daarna moet de buurvrouw handelingen van Kenneth aanschouwen die vallen onder het strafbare feit schennis van de eerbaarheid. De buurvrouw voelt zich bedreigd en heeft ettelijke keren aangifte tegen Kenneth gedaan. De politie heeft Kenneth na de aangiftes aangehouden, waarna hij in verzekering is gesteld. Kenneth pleegt die strafbare handelingen, omdat hij smoorverliefd is op de buurvrouw.

De afgelopen week heeft hij de schutting van de buurvrouw weer vernield om zodoende op haar erf te komen. Zij deed wederom aangifte tegen Kenneth en de politie heeft hem aangehouden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Kenneth weer in verzekering gesteld.

VANDAAG