NDP houdt Freyda Bakana waka in Livorno

Parmessar neemt als coördinator deel aan Freyda Bakana waka in Livorno. Foto: NDP

De ressortafdeling van de Nationale Democratische Partij (NDP) heeft afgelopen vrijdag onder grote publieke belangstelling in Livorno haar eerste Freyda Bakana waka gehouden. De ressortafdeling, die valt onder coördinatie van Rabin Parmessar, heeft in de omgeving de bewoners opgezocht en bemoedigd om samen op te trekken richting de verkiezingen.

Coördinator Parmessar heeft persoonlijk kennisgemaakt met de bewoners van dit ressort. Enkele bewoners waren zeer verrast met dit bezoek en riepen de NDP’ers op dit vaker te doen. Een groot deel sloot zich aan bij de stoet en liep met hen mee door de straten van het ressort, meldt de ressortafdeling van de NDP.

Aan het einde van de Freyda Bakana waka bedankte de voorzitter van het ressort, Claudia Maatsen, de deelnemers voor hun spontane deelname. Ook Parmessar bracht zijn dank en erkentelijkheid uit aan de enthousiaste groep NDP’ers. Hij riep hen verder op zich in te zetten voor hun ressort en waar nodig zich aan te sluiten bij de structuren van de partij.

De volgende Freyda Bakana waka is vrijdag te Benie’s Park in het ressort Weg naar Zee.

VANDAAG