20-jarige aangehouden voor telefoondiefstal

De 20-jarige Joël F. is in de middag van zaterdag 07 september door leden van de Bikers Unit van regio Paramaribo in de kraag gevat. Joel die oud-bekende is van de politie wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal door middel van geweldpleging van een mobiele telefoon.

Nadat hij het toestel uit de hand van een vrouw had gerukt, koos hij het hazenpad. Dit strafbaar feit is gepleegd in de Domineestraat ter hoogte van een warenhuis.

Beveiligingsmedewerkers van het warenhuis gingen Joël achterna en het gelukte hen hem aan te houden in de Zwartenhovenbrugstraat; nagenoeg vlak tegenover de basis van de Bikers Unit. De bikers werden ingeschakeld en zij brachten Joël naar hun basis. Bij fouillering is de gestolen mobiele telefoon in zijn bezit aangetroffen en in beslag genomen.

De bikers droegen hem en de telefoon vervolgens over aan de collega’s van het ressort Centrum voor verder onderzoek. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Joël hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

VANDAAG